Politica de retur

Returul produselor se acceptă în termenul legal de 14 zile de la primirea coletului.

TOATE cererile de retur se adresează în scris pe adresa de email petrashandmade@yahoo.com. Numai după ce primiți acceptul scris de pe această adresă se vor returna produsele prin firma de curierat.

Dacă se dorește returnarea produselor din motive personale, costurile de retur urmează să fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale și intacte.

Dacă motivele de retur se datorează furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajele originale și intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsă și invocată la retur.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în termenul legal de 14 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar, într-un cont bancar precizat de client sau altă formă agreată de comun acord.

Dacă la momentul comenzii și livrării produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, se va reține din suma ce trebuie restituită clientului. Comisioanele bancare, generate de plata într-un cont bancar, vor fi suportate de client.